Slobodna u ljubavi!

Draga Petra, ušla si u moj život i posula ga cvijećem.

Kroz tvoju radionicu Regresije, moj život se obogatio i okrenuo naglavačke već u samo dva dana.

Vodeći ne samo mene, već i sve ostale predivne osobe, takoreć obitelj, pomogla si osvijestiti moj um na potpuno novu, što duhovnu, što energetsku razinu, u toliko da imam samo riječi hvale i ljubavi.

Vraćanjem kroz sve faze mojega života, vidjela sam trenutke za koje nisam bila niti svijesna da su postojali, a moja patnja ih je u potpunosti potisnula i izbrisala.

Pomogla si mi suočiti se s mojim životnim blokadama na takav način, da se zaista osjećam slobodna kao ptica, uz moj osmijeh i suze, probila si sa mnom zid koji sam ponekad mislila da je nepremostiv.

Spoj prošlog života, i sadašnjeg života otvorio je moje oči i pružio olakšanje te odmaknuo dugogodišnju težinu u mome srcu.

Zašto slobodna, slobodna u ljubavi; pomogla si prepoznati da je ljubav moje drugo ime, da je moja duša odabrala tijelo i ovaj život da upija ljubav, uči u ljubavi, i bude ljubav. Pomogla si da ime ljubavi nemam razloga skrivati niti ga se sramiti, već ga toplo prigrliti. Pomogla si spoznati što znači ne samo vojeti druge, već prvenstveno voljeti samu sebe i postati ljubav.

Hvala ti na tome!

Osvijetlila si moj put na toliko predivnih načina, toplih načina, bez osuđivanja…prepoznala si u meni predivan svijet, i potpunu zahvalnost  i zagrljaj ljubavi.

Ti si anđeo, i nosim te u srcu kroz sve naredne svjetske puteve.

Hvala ti! Ti si predivna duša!