Nisam se susrela u životu s nečim tako punim pozitivne energije, tako stimulativnim.

Ovih 8 tjedana bilo je tako posebno, čarobno bolno, sve suze bile tako pozitivne, nadahnjujuće, iscjeljujuće, osvješćujuće. Svaki udisaj donosio je novi mir ( a puno smo disali ). Oduševljavala me Petrina rečenica: “A sad udahnite još dublje!!!” Mislim da većina želi ponoviti tečaj ne samo zbog sebe, nego i zato da se i daje i još više druži s Petrom.

Tečaj je napravljen tako stručno da se dotiče svakog pojedinačno i svih nas zajedno. Koncentrirano na svaki energetski centar. Meditacije su nježne i produhovljene. Sigurna sam da ćemo ih raditi često i uvijek im se vraćati. Hvala cijelom timu na potpori i svemu napravljenom ( što se često ne vidi , pa se kao podrazumijeva ). Sigurna sam, barem što se mene tiče da ovo nije kraj nego samo jedno privremeno doviđenja. Ne mogu ne spomenuti posebno Meditaciju u hodu. Tako me diže, nosi, razvaliti će mi prsa od pokušaja da srce otvorim još više, i više. Nisam se susrela u životu s nečim tako punim pozitivne energije, tako stimulativnim.

Smijem se sebi svaki put kada se okrenem da vidim što sam sve ostavila iza sebe. Ma prekrasno! Jednostavno nezaboravno iskustvo.

Mogla bih napisati još puno riječi, ali i kada kažem jedno obično HVALA OD SRCA sigurna sam da ćete me razumjeti. Volim vas i smjestila sam vas u svoje srce. ????