Dišem lakše i punim plućima… Mirnija sam, usmjerena na novo i ono ispred mene

Online tečaj s Petrom mi je otvorio nove razine razumijevanja života. Više cijenim život, više uživam.

Ovo mi nije prvi put da se susrećem s Petrinim radom, no i dalje me svaki put uspije zadiviti. Ovaj put, uspjela sam se svaki dan posvetiti, promatrati, pa i uživati u svakoj svojoj misli i osjećaju. Svaki dan bio je novi zadatak, novi fokus, a time i novi izazov za moj zaposleni način života. Osjećala sam se kao da sam u nekoj igri – svaki dan bio je pun iznenađenja i radosti! Ili kao da čitam odličnu knjigu koja otkriva neočekivanu, duboku, a opet toliko jednostavnu istinu…

Petrina posvećenost svakoj osobi u grupi osjetila se i u digitalnom svijetu, neovisno o vremenu i prostoru.

Koncept radionice je pomno osmišljen, no istovremeno je vrlo spontan jer se prilagođava potrebama grupe. Svi zadaci, meditacije i cjelokupna energija grupe, vođeni Petrinom vizijom i vjerom, napredovali su tijekom mjesec dana trajanja tečaja.
Nisam imala osjećaj kao da sam dio “online” tečaja, koliko smo se povezali svi u grupi i s Petrinom energijom. Kad je tečaj završio, svi smo postali toliko bliski i otvoreni kao da se znamo godinama!
Sada, gotovo dva tjedna nakon tečaja, dišem lakše i punim plućima. Mirnija sam, usmjerena na novo i ono ispred mene. Tih mjesec dana tečaja čini se kao da je trajalo mnogo duže.. Razmišljam koliko je još magičnih mjeseca ispred mene!