žena u prirodi3Odlučili ste da Vam je dosta ovakvog života, veza, umora, bolesti, stresa i neimanja obilja?

Želite biti zdravi, sretni, odmorni i uživati u skladnim odnosima i obilju?

23.01.2019. kreće posljednja grupa Škole osobnog razvoja u 2018.! Ovaj put online tako da se napokon možete pridružiti ukoliko ne živite u Zagrebu.

Zbog puno upita za održavanje radionica online za one koji ne žive u Zagrebu, a i zbog toga što je i Petra sve manje u Zagrebu pokrenuli smo online školu za osobni razvoj.

Pridružite se ovoj grupi kako bi naučili, uz vodstvo ove iznimne predavačice i terapeutkinje, alate i tehnike kako se osloboditi tereta prošlosti, povratiti zdravlje, kreirati život kakav želite i ispuniti svoje snove!

Ove radionice obiluju praktičnim alatima kojima postižemo promjene u samoj nutrini nas samih. Naučite tehnike koje omogućavaju tijelu i umu da simultano prođu duboku transformaciju.

Stoga, ako želite upoznati sebe na dubljem nivou, shvatiti zašto vam se neke stvari iznova događaju (ili ne događaju), zašto obolijevate, kako stvoriti harmonične odnose i privući obilje u vaš život – i kako promijeniti svoj život da živite bolje, sretno, zdravo i ispunjeno – rezervirajte svoje mjesto sada!

Naučite o snazi uma, misli i uvjerenja kojima kreirate svoj život. Spoznajte kako su naše navike povezane s našim mozgom i kako ih promijeniti. U sigurnom okruženju suočite se s emocijama koje su potisnute u tijelu i oslobodite tijelo i život svega što vas drži u prošlosti. Naučite osnove kvantne fizike kako bi razumjeli nevidljivo polje energije u kojem se kriju beskrajne mogućnosti, spoznajući da energija odlazi onamo kamo usmjeravate svoju pažnju kreirajući time sve ono što vam se događa ili ne događa u životu  -kako bi kreirali svoj nov život. Koristeći konkretne alate, tehnike i smjernice promjene osjećate u nutrini svoga bića, a one se potom manifestiraju na svim životnim poljima.

Petra intenzivno vodi individualne i grupne terapije i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu.

Satovi i radionice koje vodi nastali su kao rezultat njenog dugogodisnjeg iskustva u radu kao terapeutkinje i učiteljice joge – oni su fuzija raznih iscjeljujućih tehnika što ih čini jedinstvenima, intuitivnima i oslobađajućima.

Prateći najnovija istraživanja i saznanja iz područja Body&mind medicine Petra aktivno sudjeluje na konferencijama i treninzima diljem svijeta te prati i uz tim znanstvenika provodi najnovija istraživanja u području medicine uma i tijela, kvantne fizike, neuroznanosti i duša.

Osim što održava radionice i individualne terapije predaje u školama za obuku drugih terapeuta u svijetu, član je Instituta Michaela Newtona te kao član tima radi na radionicama dr Joe Dispenze. 

Osim toga, Petra je sama prošla dug put rada na sebi, suočavanja sa svojim slabostima koje su potom postajale njene jakosti, bolesti te kretanja s bolnog, mračnog i teškog kraja spektra prema obilju, ljubavi, radosti i miru. Petra i danas neprekidno uči i radi na sebi, zahvalna na svim učiteljima, suradnicima i učenicima s kojima dijeli svoj put.

Pogledajte video koji su polaznici Škole osobnog razvoja samovoljno snimili, kako bi prenijeli benefite Škole i svojim iskustvima potaknuli druge na promjene!

Škola kroz osam radionica:

Na prvoj radionici učimo o povezanosti neravnoteže u našem fizičkom tijelu i u životu s okolnostima u kojima živimo, vezama, poslom, obitelji te našim mislima, emocijama i uvjerenjima. Na svakoj sljedećoj dublje upoznajemo naše energetske centre te vezu pojedinog energetskog centra sa svime što vam se događa u životu. Učimo prepoznati obrasce, vjerovanja, misli, emocije i traume koje slabe vaše tijelo, ali i uravnotežiti se, napraviti konkretne promjene, iscijeliti i ojačati sebe na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini te korak po korak započeti živjeti život kakav uistinu želite.

Prvi energetski centar

Nalazi se u području međice, povezan je s fizičkim tijelom preko nadbubrežne žlijezde. Poremećaji se očituju kao strah, nesigurnost, nemir, anksioznost, neorganiziranost, financijske poteškoće, mršavost ili pretilost, nedostatak fizičke snage, “odzemljenost”, problemi s kostima, zubima, nogama, problemi s crijevima i donjim dijelom kralježnice…

Drugi energetski centar

Nalazi se u području ispod pupka, povezan je s fizičkim tijelom preko jajnika i testisa. Poremećaji se očituju kao problemi reproduktivnih organa, slezene, mokraćnog sustava, problemi s menstruacijom, seksualna disfunkcija, problemi s donjim dijelom leđa, koljenima, kukovima, nedostatak fleksibilnosti, gubitak volje za hranom, seksom, životom, strah od promjene, histerija, bipolarni poremećaji, emocionalna ovisnost…

Treći energetski centar

Nalazi se u području iznad pupka; povezan je s fizičkim tijelom preko gušterače. Poremećaji se očituju kao nisko samopouzdanje, loša samodisciplina, loša probava, okrivljavanje drugih, pasivnost, nepouzdanost, agresivnost, dominantnost, potreba da smo uvijek u pravu, izljevi bijesa, tvrdoglavost, poremećaji prehrane, dijabetes, čir, poremećaji želuca, gušterače, žuči, jetre…

Četvrti energetski centar

Nalazi se u centru prsnog koša, povezan je s fizičkim tijelom preko timusa i srca. Poremećaji se očituju kao asocijalnost, povučenost u sebe, kritičnost sebe i drugih, usamljenost, depresija, strah od intimnosti, narcisoidnost, nedostatak empatije, ljubomora, žrtvovanje, poremećaji rada srca, pluća, grudi, ruku, napetost između lopatica, bol u prsima, astma..

Peti energetski centar

Nalazi se u području grla; povezan je s fizičkim tijelom preko štitnjače. Poremećaji se očituju kao strah od govora, slabašan glas, teško izražavanje osjećaja riječima, sram, gluho/nijemost, previše pričanja, nesposobnost slušanja, tračanje, problemi s vratom, grlom, ušima, glasom, čeljusti ili štitnjačom…

Šesti energetski centar

Nalazi se u stražnjem dijelu glave, iznad vrata; povezan je s fizičkim tijelom preko hipofize. Poremećaji se očituju kao slaba vizualizacija, slaba memorija, nemaštovitost, poricanje, vjerovanje da je samo jedno istinito i pravo, halucinacije, opsesija, problemi s koncentracijom, noćne more, glavobolje, problemi s vidom…

Sedmi energetski centar

Nalazi se u rednjem, gornjem dijelu glave; povezan je s fizičkim tijelom preko epifize. Poremećaji se očituju kao ciničnost prema duhovnosti, poteškoće s učenjem, apatija, materijalizam, pohlepa, ovisnost o duhovnom, zbunjenost, odvojenost od tijela, migrene, tumori mozga…

Kao podršku radu na samim radionicama svakako preporučujemo knjige i meditacije dr. Joe Dispenze te Mind movies vizualizacijski alat broj 1 u svijetu.
Više informacija možete pronaći ovdje i ovdje.

Koncept Intenziv škole osobne promjene – Stvorite Nov Život!:

Intenziv Škola osobne promjene – Stvorite nov život! je koncipiran na sljedeći način:

 • osam radionica (1 radionica tjedno)
 • samostalni rad uz pisani materijale, upute i vodstvo
 • snimke vođenih meditacija i vizualizacija za svakodnevnu upotrebu kod kuće

Osim toga, za vrijeme trajanja škole osiguravamo vam 20% popusta na usluge koje možete odabrati kao podršku vašoj promjeni:
– individualno savjetovanje i terapije kod Petre Brzović

 • Početak  23.01.2019. 18:00 h
 • Mjesto održavanja online
 • Radionice se održavaju u živo (live online) 1x tjedno, traju 3 sata, 8 ih je u nizu
 • Osim toga kontinuirano se radi uz meditacije, pisane materijale i zadaće uz vodstvo i potporu Petre i cijele grupe
 • Cijena za cijeli ciklus radionica je 7500 kn uz mogućnost plaćanja na rate karticama. Plaćanje je moguće karticama Visa, Diners, American Express, Maestro i Mastercard.
 • Za avansnu uplatu u cjelosti, odobravamo 20% popusta pa je time cijena 4800 kn za cijeli ciklus.
 • Nije moguće pohađati pojedinačne radionice. Ukoliko propustite neku od radionica dobit ćete sve potrebne materijale s propuštene radionice.
 • Zbog specifičnosti rada mjesta su ograničena!
 • Predbilježite se i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto i učinite svoj život kakvim želite!

Pročitajte još iskustava dosadašnjih polaznika i saznajte kako su promijenili svoje živote!

 

Related Products

Wanna stay up to date and have a great life?

Sign up for Souls’ Light newsletter!

X