Na ovom događaju povest ću vas na putovanje kroz prostor i vrijeme…kroz živote i svemire. Razgovarat ćemo o Dušama i nevjerojatnim iskustvima osoba tijekom seansi Život između Života.

Ako želite znati odgovore na pitanja:

  • Tko su naše Srodne Duše?
  • Kako odabiremo naša tijela i živote?
  • Što se događa kad umremo?
  • Da li smo kažnjeni za sve ono loše što smo učinili?
  • Koja je svrha naše Duše?
  • I još mnogo toga….svidjet će vam se ovo predavanje!

Život između života ili LBL (Life between Lives) Vam daje priliku da saznate TKO STE, ZAŠTO STE OVDJE I KAMO IDETE u svom životu, na najvišoj mogućoj razini, putujući u posebno vrijeme – između životnih inkarnacija.

Riječ je o revolucionarnoj i jedinstvenoj vrsti duhovne terapije, koja je neinvazivna i blaga, a istovremeno izuzetno učinkovita. Nastala je na temelju više od 25 godina istraživanja ugledne znanstvene ustanove Newton Institute.

U današnje moderno vrijeme, mnogi se osjećaju kao da im „nešto“ nedostaje u životu. Nema osobe na svijetu koja ne bi voljela dobiti odgovore na gore navedena pitanja. Nije potrebno vjerovati u reinkarnaciju ili život poslije života da bi dobili odgovore i osjetili benefite ove terapije.

Mi smo mnogo više od fizičkog tijela i mnogo više od onoga što vidimo – mješavina smo energija, iskustava i lekcija svih prošlih života. Ono što tražimo kroz vrijeme je RAST.

Svaki put kad govorim o Životu između Života – vrijeme jednostavno proleti. Pridružite se predavanju i saznajte odgovore na sva pitanja, koja nikada do sada niste imali priliku postaviti…

USKORO NOVI TERMINI PREDAVANJA!
Related Products

Wanna stay up to date and have a great life?

Sign up for Souls’ Light newsletter!

X