Ova radionica je pravi retreat, istinska i dragocjena obnova samih sebe. Putujemo kroz prostor i vrijeme…kroz živote i svemire…

Koristeći izuzetno sigurne i napredne hipnotičke tehnike, vodim vas sve dublje i dublje u vaše središte i tako vas učim kako da upoznate sami sebe. Postepeno i nježno gradimo put prema vašoj Duši i svim odgovorima koji se u njoj nalaze.

Putujući uz vremensku crtu ovog života, dolazimo do vemena između začeća i rođenja te do brojnih prošlih života. Postepeno proširujemo svijest te se pripremamo za upoznavanje – odnosno „pokretanje“ – naših Duša.

Regresivna terapija je stanje hipnoze u kojem putujete kroz vrijeme kako bi oživjeli sjećanja i istražili prošle događaje – ovo je proces koji čovjeka uistinu mijenja. Sva naša iskustva, od rođenja, pa čak i prije rođenja, pohranjena su u našem tijelu, umu i duši.

S obzirom da postoje više vrsta regresije – regresija ovog života, regresija Unutarnjeg djeteta, regresija u maternicu, regresija u prošle živote te u život između života – tijekom radionice zaranjamo u različite vrste ove terapije kako bi dobili što više odgovora.

Svatko od vas dolazi na ovu radionicu s namjerom – iscjeljivanje, razumijevanje zašto su se neke stvari dogodile ili se nisu dogodile, zašto ste povezani s određenim ljudima u ovom životu, što trebate naučiti iz tih odnosa, zašto stalno ponavljate iste obrasce ponašanja i kako da ih promijenite, koja je vaša životna svrha, kako da probudite svoje talente….

Tijekom regresije, vraćamo se u djetinjstvo, u vrijeme koje smo proveli u majčinoj maternici i u prošle živote. Otkrivamo ugovore, dogovore, viđenja, uvjerenja i strategije koje smo oblikovali na podsvjesnoj razini i na razini duše, a kao posljedice događaja u ovom ili prošlom životu, pa čak i u životu između života.

Možemo vidjeti, osjetiti, čuti ili doživjeti prošle događaje kao nepristrani promatrač, na način koji je najbolji za nas, a sve u svrhu bolje razumijevanja sadašnje situacije.

Sjećanja koja su pohranjena u našem podsvjesnom umu, tijelu i duši postaju dostupna te ih, zahvaljujući stanju duboke hipnoze, možemo istraživati.

USKORO NOVI DATUMI RADIONICE!
Related Products

Wanna stay up to date and have a great life?

Sign up for Souls’ Light newsletter!

X